3D INDDANNELSE (UDDANNELSE)

Københavnervej 261, 4000 Roskilde

Obs. parkering i båse med Pro-meta.dk (3 st.), eller ude på gaden.

(Kalender)

 

Pro-meta.dk ApS

Anders Fäldt

 

3D TANKEGANG/BEHANDLER - FORSTÅELSE

TEORI, PRAKTIK, HVORDAN og HVORFOR…?

 

DEN BAGVEDLIGGENDE TANKE

 

Fase 1: (Foredrag/sharing)
Foredrag på Zoom eller fysiskt på Energihuset, om hvad den bagvedliggede tanke/3d tankegang og 3d behandling er. Du får en intro til at se dig selv, se det samfund vi lever i og en anden måde at forstå de sammenhænge vi lever i.  
Du får inspiration til tænke på en mere produktiv måde, med det formål at kunne ændre adfærd ud fra at være det VI ER og ikke det nogen anden har lært os. 

Mennesker skal ikke uddannes, mannesker skal lære sig. Og hvordan navigerer vi så i den frihed og det personlige ansvar der følger med? 

 

60-90 min., investering: gratis

 

Fase 2: (Praktikken)

(Fysiskt fremmøde/Energihuset)

Hvad kan du bruge 3d tankegang i praktikken i 3d behandling? Og hvilke muligheder du har, samt hvad erfaringen kan give. Hvis du vil lave varig forandring for mennesker, er det her “state of the art” metoder, som ikke er almindeligt kendt. Hvis du vil være unik som behandler, er det her du skal kikke og få en forståelse af, hvad der skal til. DU er unik i dit lederskab. Det er ikke hvad vi laver som gør den største forskel for jeres klienter, det er HVAD I ER når I lave det I laver. Hvordan kan jeg ændre mig selv, så jeg bliver hvad andre mennesker behøver…?

 

20 personer 2 timer, investering: 600.- (ved flere deltagelser/ved plads 300.-)

 

Fase 3: (Workshop, I deltager allesammen)

(Fysiskt fremmøde,Energihuset)

3d workshop. Få en dybere forståelse af hvad 3d tankegang/behandling er og hvad den bagvedliggende tanke er. Her tages der udgangspunkt i den praktiske del, hvis du vil bruge det til at udvikle dig selv og/eller til at arbejde og forstå andre mennesker.  

Hvad er forståelsen? Hvilke værktøjer? Hvordan bliver jeg det jeg skal være? Hvordan udvikler jeg mig selv, så jeg kan være med til at udvikle andre…?

 

20 personer 5 timer, investering: 2000.- (ved flere deltagelser/ved plads 1000.-)

 

Fase 4: (Behandler weekend)

(Fysiskt fremmøde)

3d behandlerweekend. En weekend i behandlingens tegn, hvor der er fokus på, hvordan DU kan bruge 3d behandling i praktikken. Hvordan du ser de forskellige faser mennesket er i (stressfase/healingfase), hvordan du kan påvirke dem og hvordan du rent praktisk flytter individets oplevelse. Hvis du ikke kan ændre det klienten ved, kan du ikke lave varig forandring. Menneskers problem er ikke hvad de ikke ved, det er det de ved, fordi det de ved hindrer dem at vide hvad faktisk har behov for at vide.

 

10 personer 2 x 5 timer, investering: 4000.- (ved flere deltagelser/ved plads 2000.-)

 

+ Vidensdeling, DU bliver inviteret til Zoom møder hvor vi gennemgår spørgsmål, diskuterer oplevelser, løsninger på forskellige problemstillinger. 1gang /14-dage 60 min. 

(For dem der har været gennem alle 4 faser…)

 

+ Der kommer også blive muligt for dem der vil videre, at komme i Mesterlære i 3d tankegang, ved mig personlig. Forudsætning: Her strikker vi sammen en “inddannelse” til dig udefra hvad du kan, hvem du er, hvor du er i din udvikling, hvilke værktøjer du har og din personlighed.

(Her bliver du håndplukket)

 

“Vi får ikke et fungerende individ gennem et fungerende samfund, vi får et fungerende samfund gennem et fungerende individ…”

 

Info./tilmelding/kalender: https://pro-meta.mento.club/