Pro-meta.dk ApS

Anders Fäldt

 

3D TANKEGANG/BEHANDLER - FORSTÅELSE

TEORI, PRAKTIK, HVORDAN og HVORFOR…?

 

 

 

Fase 1: Foredrag om hvad 3d behandling (den bagvedliggende tanke) er, intro. til en anden måde at se sig selv, se det samfund vi lever i, og en anden måde at forstå de sammenhæng vi lever i.  Så vi kan ta andre valg, og være det VI ER, ikke det vi har lært os (mennesker skal ikke uddannes, de skal lære sig). Og hvordan navigerer man i frihed…?

2 timer, investering: 300.- (ved flere deltagelser: 150.-)

 

 

 

Fase 2: 3d workshop – en heldag for behandlere, i fremtiden er vi nødt til at forstå følelsen i den smerte, skade, sygdom vi har. Vi er nødt til at hjælpe mennesker til ro/healingfase (selvhelbredelse), i stedet for at mennesker lever i stressfase (selvødelæggelse), stressfase (konflikt) er gift for vores energisystem. En forståelse i en mere produktiv måde at guide mennesker, til deres egen helbredelse.

5 timer, investering: 1000.- (ved flere deltagelser:500.-)

 

 

 

Fase 3: Behandler – weekend, en weekend i behandlingens tegn, hvordan DU kan bruge 3d behandling i praktikken. Hvordan du ser de forskellige faser mennesker er i (stressfase/healingfase), og hvordan du kan påvirke dem, hvordan du rent praktisk flytter individets oplevelse.

2 x 5 timer, investering: 3000.- (ved flere deltagelser: 1500.- / gang)

 

 

 

Fase 4:  3d mester – lære weekend (du bliver udvalgt), state of the art, her bliver du “presset” (personlig udvikling). Hvis jeg skal flytte en anden individ, er jeg nødt til at være i stand til at flytte mig selv først (ændre den viden jeg har), det jeg ved er den største begrænsning til hvad der sker i mit liv. Problemet i menneskers liv er ikke hvad de ikke ved, det er det de ved…

3 x 5 timer, investering: 4000.- (ved flere deltagelser: 2000.- / gang)

 

 

 

Fase 5: 3d samtale, du bliver inviteret til et netværk der mødes til samtale om hvad 3d tankegang er, så vi sammen kan blive ved med at udvikle mennesker (ikke systemer).

“Vi får ikke et fungerende individ gennem et fungerende samfund, vi får et fungerende samfund gennem et fungerende individ…” 

 

 

 

 

Spørgsmål: anders@pro-meta.dk